... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 327 123,

Софтверски решенија

 

Нашата компанија уште од самите почетоци работи на развој и имплементација на софтверски решенија за мали и големи корисници. Било да станува збор за едноставен програм за продавница или комплексен систем за копанија која се занимава со магацинско работење, продажба, изработка на плати и слично, ние имаме решение.

Подолу е само дел од софтверските решенија кои што ги нудиме. Секако изготвувањето на специјален софтвер според вашите потреби е наша специјалност, па слободно контактирајте не доколку сакате да ви понудиме решение за вашата дејност и согласно вашите желби.

Сакате да добиете понуда за софтверско решение за вашиот бизнис?         Контактирајте не

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Младинска" 146

 +389 34 327 123

 +389 34 330 525

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!