... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 327 123,

Продажба на смартфони

Продажба на смартфони

Горди сме да ве известиме дека Пелингс компјутери започна со продажба на таканаречените популарни паметни телефони од различни брендови по ултра поволни цени.

Поправка со reballing метод

Поправка со користење на reballing метод

Почнувајќи од 2012 година, Пелингс воведе уште една новина поточно технологија за поправка и сервисирање на компјутерски компоненти и преносни компјутери.

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Младинска" 146

 +389 34 327 123

 +389 34 330 525

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!