... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 327 123,

Реализација на проектот СТРУМПОЛ

Реализација на проектот СТРУМПОЛ

Во месец јуни, 2012 година беше завршен и беше извршено примопредавање на проектот СТРУМПОЛ. Основните модули кои се составен дел од ова софтверско решение ги вклучуваат следните функционалности:

  • евиденција на склучени договори,
  • изготвување на фактури и решенија,
  • евиденција на уплата за водокорисници
  • генерирање на различни типови на извештаи потребни за крајниот корисник
  • генерирање на извештаи потребни за надлежните државни институции.

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Младинска" 146

 +389 34 327 123

 +389 34 330 525

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!