... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 327 123,

Пелингс стана партнер на Даталаб

Чест и задоволство ни е да ве известиме дека Пелингс стана официјален партнер на компанијата Даталаб Македонија. Преку оваа соработка Пелингс во својата понуда на софтверски производи го вклучи и софтверот од брендот PANTHEON. Станува збор за софтверски решенија за самостојни, мали или големи и брзорастечки претпријатија, компании кои нудат сметководствени услуги, јавни претпријатија, земјоделски компании, како и сепопопуларните Cloud услуги. 

Преку овие производи имаме за цел на нашите сегашни и идните потенцијални клиенти да им понудиме решенија кои комлетно ќе ги задоволат нивните потреби и желби, а во исто време ќе добијат софтвер кој ќе биде квалитетен, сигурен, а сепак по одлична цена. Контактирајте не и добијте понуда за софтвер кој ќе одговори на вашите конкретни барања.

 

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Младинска" 146

 +389 34 327 123

 +389 34 330 525

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!