... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 346 549,

Големо намалување на цените на фискалните каси

Она што сите оние кои се засегнати со набавката на нови фискални каси одамна го бараа, големо, неверојатно намалување на цените на фискалните каси. Сите каси кои се дел од нашата понуда се опремени со GPRS уред. Погледнете ги различните модели и одберете ја касата што и одговара на вашата компанија.

 

СЕВЕРЕЦ е најевтина фиксна фискална каса на пазарот, која е погодна за работа во малопродажни места кои немаат потреба од поврзување со компјутер и софтверска апликација.

Цена: 9000 ден + ДДВ

ВАРДАРЕЦ е фиксна фискална каса која може да се користи и како принтер.

Цена: 11.900 ден + ДДВ

РАЗВИГОРЕЦ е погоден за компании кои ќе користат мобилна фискална каса или мобилен фискален принтер со можност за bluetooth комуникација.

Цена: 11.900 ден + ДДВ

МОНСУН - Мала и компактна мобилна каса и принтер за наплата на терен.

Цена: 9.900 ден + ДДВ

МАЕСТРАЛ е ефтин принтер со мали димензии и компактен дизајн. Извонредно лесен и брзо печатење на сметки.

Цена: 9.900 ден + ДДВ 

 

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Маршал Тито" 111

 +389 34 346 549

 +389 34 330 640

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!