... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 346 549,

Нови фискални каси

Нови фискални каси

ДТУ Пелингс стана овластен дистрибутер на фискалните каси на Дуна Компјутери. Овие каси комплетно ги задоволуваат законските прописи од Законот за ДДВ и во истите се вградени потребните GPRS компоненти. Покрај продажбата на фискалните каси и принтери, во нашата понуда можете да најдете и софтвер за малопродажба, комплетно прилагоден за издавање на фискални сметки, дневни и периодични извештаи и слично.

Комплетната понуда на фискалните апарати може да ја погледнете овде.

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Маршал Тито" 111

 +389 34 346 549

 +389 34 330 640

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!