... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 346 549,

Читачи на здравствена картичка

Читачи на електронска здравствена картичка

Следејќи ги современите промени во здравствениот систем во нашата земја, ги известуваме нашите ценети деловни пријатели и сите кои имаат потреба од читачи на ЕЗК (електронска здравствена картичка), дека располагаме со Читачи од светскиот бренд Gemalto. Читачите може да ги добиете во нашиот продажен салон на ул. Маршал Тито 111, во непосредна близина на Слатка куќа, кај кружниот ток Електро Дистрибуција.

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Маршал Тито" 111

 +389 34 346 549

 +389 34 330 640

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!