... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 346 549,

Продажба на смартфони

Продажба на смартфони

Горди сме да ве известиме дека Пелингс компјутери започна со продажба на таканаречените популарни паметни телефони од различни брендови по ултра поволни цени.

Покрај брендовите кои досега се познати на нашиот пазар, ви го претставуваме брендот LDK - смартфони кои со своите технички карактеристики и дизајн можат да се споредуваат со најпопуларните брендови на мобилни телефони на пазарот. Цените и карактеристиките варираат во зависност од вашите потреби и можности, па лесно може да го одберете вистинскиот смартфон.

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Маршал Тито" 111

 +389 34 346 549

 +389 34 330 640

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!