... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 346 549,

Продажба на WISSEN телевизори

Продажба на WISSEN телевизори

Од месец јуни, 2012 година Пелингс во својата понуда ги воведе и LCD и LED телевизорите и мониторите од светскиот бренд WISSEN.

Овој тип на телевизори за многу кратко време се проширија на европскиот, особено германскиот пазар, што доволно кажува за нивниот квалитет.

Покрај тоа, овие телевизори кои се дел од нашата понуда ја имаат дефинитивно најповолната цена на пазарот во својата класа. Доколку и ова не ви звучи доволно убедливо, дополнително земете го в предвид фактот што овие телевизори имаат гаранција од 24 месеци.

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Маршал Тито" 111

 +389 34 346 549

 +389 34 330 640

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!