... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 327 123,

Поправка со reballing метод

Поправка со користење на reballing метод

Почнувајќи од 2012 година, Пелингс воведе уште една новина поточно технологија за поправка и сервисирање на компјутерски компоненти и преносни компјутери.

 

Следејќи го развојот на најсовремени алатки за поправка на компјутери и компјутерски делови, стручниот тим на Пелингс копмјутери започна да врши поправка на преносни компјутери, матични плочи и графички картици со употреба на т.н. reballing метод, користејќи најмодерни алатки при сервисирањето на производите.

Со користењето на овој метод, се постигнува висок процент на успех при поправка на најосетливите компјутерски делови и лаптопи. Со нашето искуство уште на почетокот од воведување на овој метод за сервисирање може да потврдиме дека дури и кај производи за кои поголем број на сервисери на компјутерска опрема претходно се изјасниле дека не постои можност за поправка, овој метод се покажува како успешен.

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Младинска" 146

 +389 34 327 123

 +389 34 330 525

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!