... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 346 549,

Софтвер за откуп на земјоделски производи

Софтвер за откуп на земјоделски производи

Во месец април 2011 година беше импелемтиран софтверскиот пакет за откуп на земјоделски производи. Идејата за развој на едно вакво решение произлезе од секојдневните потреби и проблеми со кои се соочуваат откупните организации.

Овој софтверски пакет овозможува:

  • евиденција на сите прозиводители кои донеле производи на откупниот пункт,
  • евиденција на количини,
  • евиденција на цени,
  • исплатни списоци за банки и
  • други корисни извештаи за откупувачите.

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Маршал Тито" 111

 +389 34 346 549

 +389 34 330 640

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!