... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 346 549,

Пелингс стана партнер на Даталаб

Чест и задоволство ни е да ве известиме дека Пелингс стана официјален партнер на компанијата Даталаб Македонија. Преку оваа соработка Пелингс во својата понуда на софтверски производи го вклучи и софтверот од брендот PANTHEON. Станува збор за софтверски решенија за самостојни, мали или големи и брзорастечки претпријатија, компании кои нудат сметководствени услуги, јавни претпријатија, земјоделски компании, како и сепопопуларните Cloud услуги. 

Преку овие производи имаме за цел на нашите сегашни и идните потенцијални клиенти да им понудиме решенија кои комлетно ќе ги задоволат нивните потреби и желби, а во исто време ќе добијат софтвер кој ќе биде квалитетен, сигурен, а сепак по одлична цена. Контактирајте не и добијте понуда за софтвер кој ќе одговори на вашите конкретни барања.

 

Големо намалување на цените на фискалните каси

Она што сите оние кои се засегнати со набавката на нови фискални каси одамна го бараа, големо, неверојатно намалување на цените на фискалните каси. Сите каси кои се дел од нашата понуда се опремени со GPRS уред. Погледнете ги различните модели и одберете ја касата што и одговара на вашата компанија.

Нови фискални каси

Нови фискални каси

ДТУ Пелингс стана овластен дистрибутер на фискалните каси на Дуна Компјутери. Овие каси комплетно ги задоволуваат законските прописи од Законот за ДДВ и во истите се вградени потребните GPRS компоненти. Покрај продажбата на фискалните каси и принтери, во нашата понуда можете да најдете и софтвер за малопродажба, комплетно прилагоден за издавање на фискални сметки, дневни и периодични извештаи и слично.

Комплетната понуда на фискалните апарати може да ја погледнете овде.

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Маршал Тито" 111

 +389 34 346 549

 +389 34 330 640

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!