... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 327 123,

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Зошто токму нас?

Зошто да не одберете? Затоа што имаме повеќе од 15 години искуство и огромен број на задоволни клиенти.

Огромен избор

Затоа што може да најдете се што ви е потребно од компјутери и компјутерска опрема за дома или за вашиот бизнис.

Софтвер за вас

Нудиме софтвер, едноставен за употреба, кој го прилагодуваме да одговара на вашите потреби!

Добијте повеќе

Со секој купен компјутер или лаптоп од Пелингс Компјутери, добивате 20% попуст на апликативниот софтвер!

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Младинска" 146

 +389 34 327 123

 +389 34 330 525

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!