... во постојан чекор со современите технологии

    Побарајте не: +389 34 327 123,

Ценовник за Pelko системи

Погледнете ги карактеристиките и цените на нашите Pelko конфигурации

Pelko Starter

10.950 ден.

MB H61M LGA1155 DDR3 1333MHz

Dimm 4GB DDR3 1600MHz

CPU G1620 Dual Core 2.7GHz s1155 2MB

HDD 500GB

DVD RW +/- 24x / Mouse Optical Black + pad /

Keyboard Multimedia / 7.1 HD Audio /

Gigbit Ethernet

Pelko Office

12.030 ден.

MB H61M LGA1155 DDR3 1333MHz

Dimm 4GB DDR3 1600MHz

CPU G2030 Dual Core 3.0GHz s1155 3MB

HDD 500GB

DVD RW +/- 24x / Mouse Optical + pad /

Keyboard Multimedia / 7.1 HD Audio /

Gigbit Ethernet

Pelko Home

17.420 ден.

MB H61M LGA1155 DDR3 1333MHz

Dimm 4GB DDR3 1600MHz

CPU Core i3-3240 3.4GHz LGA 1155 3MB

PCX GeForce GT210 1GB DDR3 HDMI/DVI

HDD 500GB / Gigbit Ethernet

DVD RW +/- 24x / Mouse Optical Black + pad /

Keyboard Multimedia / 7.1 HD Audio

Pelko Professional

20.610 ден.

MB H61M LGA1155 DDR3 1333MHz

Dimm 4GB DDR3 1600MHz

CPU Core i5-3340 Quad 3.1GHz s1155 6MB

PCX GeForce GT210 1GB DDR3
HDMI/DVI

HDD 500GB / Gigbit Ethernet

DVD RW +/- 24x / Mouse Optical Black + pad /

Keyboard Multimedia / 7.1 HD Audio

Pelko Gamer Pro

27.920 ден.

MB H81M LGA1150 DDR3 1600MHz

Dimm 8GB DDR3 1600MHz

CPU Core i5-4570 Quad 3.2GHz LGA 1150 6MB

PCX GeForce GT730 2GB DDR3
HDMI/DVI/D-Sub

HDD 1TB/ Gigbit Ethernet

DVD RW +/- 24x / Mouse Optical Black + pad /

Keyboard Multimedia / 7.1 HD Audio

Pelko Xtreme

51.150 ден.

MB Z97M-DS3H LGA1150 DDR3 3100MHz

Dimm 16GB DDR3 1600MHz

CPU Core i7-4790 Quad 3.6GHz LGA 1150 8MB

PCX GeForce GTX660 2GB DDR5 HDMI/2xDVI/DP Overclock

HDD 2TB/ Gigbit Ethernet

DVD RW +/- 24x / Mouse Optical Black + pad /

Keyboard Multimedia / 7.1 HD Audio

Кои сме ние?

Пелингс

Пелингс е компанија специјали-зирана за развој и продажба на софтвер и хардвер.

Имаме повеќе од 15 години искуство и стручен тим зад нашето име.

Дозволете ни да ви помогнеме во растот на вашата компанија со нашите решенија!

Последни новости

Дајте ни лајк

Контакт

 Струмица, Македонија

 ул. "Младинска" 146

 +389 34 327 123

 +389 34 330 525

 contact@pelings.com.mk

Контактирајте не!